Vin

Her kan du møde et par af vores producenter:

 • Camparo

  Når aftenmørket falder på i restauranten kan det godt se ud, som om vores vinreoler på Ché Fè er overstrøet med levende sommerfugle, der lige tager sig et hvil på flaskerne. De er dog alle tegnede på etiketterne fra en af vores mest trofaste leverandører, nemlig Camparo, der dyrker sin vin i Piemontes Langhe-distrikt, hvorfra den muskuløse Barolo stammer fra. Både husets Barolo, Nebbiolo og Barbera skænker vi på Ché Fè, og på trods af vinenes styrke har de et strejf af poesi over sig, netop på grund af Camparos kærlighed til sin jord. I det økologiske landbrug er vinstokkene nemlig omgivet af dyr og farverige insekter, så som de smukke sommerfugle, der mere end noget andet understreger skønheden i Camparos symbiose med distriktet.

  Gå til hjemmeside

 • Val di Toro

  Toscana handler ikke kun om Brunello og Chianti: i den sydlige del af Toscana kaldet Maremma har man en stærk tradition for den saftige sangiovese-drue, og her driver Anna Maria Cruciata og Hugh Constable Maxwell vingården Val di Toro efter økologiske principper, hvor blandt andet Morellino di Scansano DOCG undfanges med områdets langhornede tyr som symbol. Røde skovbær og amarena-kirsebær giver pondus og sødme, mens tanninerne runder vinens krop af og gør den perfekt til den toscanske bondemad, som vi elsker at parre denne vil med på Ché Fè.

  Gå til hjemmeside

 • Manucci Droandi

  I århundreder har familierne Manucci og Droandi dyrket saftige vine nær den toscanske middelalderby Arezzo, hvor nogle af deres vinmarker endda står omgivet af tæt, frodig skov. Her kommer en af Ché Fès mest elegante Chianti fra, nemlig Chianti Colli Aretini, hvis oprindelsesmarker ligger nær familiens smukke hovedbygning, Campolucci. Den lettere Ceppeto kommer fra sangiovesedruer dyrket i skygge af egetræer og kastagner, mens meget af familiens energi også går til eksperimenterende arbejde indenfor økologi sammen med Arezzos regionale landbrugsministerium.

  Gå til hjemmeside

CHEFE 06

Reservér

Book et bord her nemt og hurtigt

CHEFE 11

Vin

Uformel stemning og service på top niveau

CHEFE 15

Mad

Se vores lækre retter her

Ché FÈ

Borgergade 17A
1300 København K
+45 33 11 17 21
mail@chefe.dk
Se vores smiley

Åbningstider

Man-Lør 18:00 – 23:00
Søndag Lukket

Køkken

Man-Tors 18:00 – 21:00
Fre-Lør 18:00 – 22:00
Søndag Lukket

[buttons]